Cir.Cuz

Cir.Cuz består av Mats Melbye fra Østfold og Thomas Pedersen fra Grenland. Sammen står de bak en lang rekke hits, blant dem «Radio», «Original», «Gatelys» og «Supernova». Samlet sett har Cir.Cuz over 80 millioner streams på strømmetjenestene og de er utvilsomt et av de mest populære bandene i sin sjanger. De to albumene «Vi er Cir.Cuz» og«Hjertet mitt slår» har sammenlagt ligget godt over 100 uker på VG-Lista Topp 40.
 
Nylig deltok Cir.Cuz i TV Norge satsningen ‘En hyllest til Jahn Teigen’,
og over en halv million seere fikk med seg sendingen med duoen sine flotte fremføringer av Teigens klassikere «Det vakreste som fins» og «Mil etter mil». TV Norge la også ut et klipp med Cir.Cuz sin tolkning av «Det vakreste som fins» på sine Facebook sider, og på få dager ble videoen sett av nærmere 700.000! Cir.Cuz gikk også rett til nr.1 på iTunes med «Det vakreste som fins»

Denne våren slapp Cir.Cuz den nye singelen "Din idiot", og gutta er mer aktuelle enn noen gang! Cir.Cuz spiller kontinurerlig konserter over hele landet - ta kontakt med Artistpartner om du ønsker å booke bandet til ditt arrangement!

https://www.facebook.com/OfficialCirCuz/ 

Konsertliste

02 December
Cir.Cuz
Bar 5460