Didrik Solli-Tangen

Didrik Solli-Tangen er kjent for sin vakre fløyelsstemme og sin fantastiske høye C.
Gleden av å synge har Didrik hatt siden han var liten, men det var først som 16-åring han gjorde sin første opptreden.  Med suksess i en lokal musikkonkurranse, fortsatte han å synge, og da Didrik var 18 år, begynnte han å ta timer hos operasanger Anders Vangen.

Didrik ble nasjonalt kjent etter sin deltakelse i Melodi Grand Prix, med sangen "My Heart Is Yours".  Den 6. Februar 2010, vant Didrik i finalen som tok sted i Oslo Spektrum, og tre måneder senere representerte han Norge, i Norge, under Eurovision Song Contest på Telenor Arena.
Etter Grand Prix sirkuset har Didrik medvirket på mange konserter i Norge og i utlandet.  Både klassisk, storband og pop.  

Didrik har sunget for over 700 000 mennesker i Berlin, blitt intervjuet av CNN, medvirket under Klassisk Julekonsert fra Vang kirke, og han har oppnådd sin aller største drøm; å synge med opera legenden José Carreras. Didrik fulførte i våres en bachelor ved den anerkjente Barratt Due, Institutt for utøvende musikk i Oslo. Selv om norske medier referere ham som "opera sangeren", er Didrik selv svært bevisst på det faktum at det tar mange år med intens trening før han kan bruke en slik etikette på seg selv.  Didrik går i dag i lære hos Kjærsti Ekeberg og blir coachet regelmessig av internasjonalt anerkjente John Lidal.

Konsertliste