The Main Level

The Main Level er et av Norges mest populære band i sin sjanger. De tre guttene fra Bergen har på kort tid smeltet pikehjerter over hele landet med sine fengende pophits. Bandet består av Alexander Instøy, Sander Helmers-Olsen og Eric Tryland.
 
Det var i mai 2014 The Main Level slapp sin første single «Blackout». Siden den gang har de tre ungguttene bl.a. spilt for tusenvis av fans på VG Lista Rådhusplassen, de har skapt hysteri på turné med P4 Vinterlyd og de har gjestet TV-program som NRK Sommeråpent, TV2 Artistgalla, NRK Julemorgen og Norway Cup. Bandet var også nominert til den gjeve prisen «Favourite Norwegian Star» under Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2016.
 
Siden debuten med «Blackout» har The Main Level hatt en rekke radiohits, bl.a. “My Girl”, “Go Go With You”, “Inside My Radio” og “A Million More”. For tiden er de aktuelle med singelen «My Guitar», en sommerlig og fengende låt som markerer starten på et nytt kapittel for gutta. Bandet er ellers svært populære i sosiale medier og har i dag en av de største artistkontoene på norske Instagram med over 190.000 følgere. I tillegg har de over 700.000 fans på den populære appen Musical.ly.
 
Samtidig som The Main Level spiller utsolgte konserter her hjemme, merker vi også en stadig voksende etterspørsel fra utlandet. Fangrupper har dukket opp i 30 land over hele verden og fans kommer langveis fra for å se guttene live. Det er ingen tvil om at det norske bandet har et enormt potensial, og det blir spennende å følge dem videre.
 
www.themainlevel.com
www.facebook.com/themainlevel

Konsertliste