Omer Bhatti

Gjennom de siste årene har artisten Omer Bhatti bygget opp en enorm fanbase, både i Norge og utenlands. Rundt 40.000 følger han på Twitter, han har 65.000 fans på Facebook, og visningene på Omers YouTube kanal teller over 2.5 millioner avspillinger. Blant annet har hundretusener vært inne og sett musikkvideoene til Bhattis tidligere hitsingler “Life Is A Movie” og “See The Light”(feat. Shontelle). 

 

I mai 2014 slapp han den fengende singlen «Love You In The Morning» som raskt ble plukket om av en rekke radiostasjoner. Låten er skrevet av Omer selv, sammen med Nico og Vinz, som for tiden gjør det skarpt på hitlistene i USA. Bhattis nye single er en feelgood pop/hip hop låt med et kraftfullt refreng som raskt smyger seg inn på lytteren. Musikkvideoen ble spilt inn i Cannes, og medvirkende i videoen er den anerkjente norske danseren Mona Berntsen.

 

Som danser hadde Omer Bhatti sitt gjennombrudd allerede 9 år gammel, etter at han opptrådte på et internasjonalt TV program i Italia. I tiden som fulgte var han med på en rekke turneer og TV-opptredener og han opplevde en solid media boost i Norge. Dette førte senere til at Omer ble oppdaget av pop ikonet Michael Jackson, som ble hans personlige mentor.

 

Omer Bhatti er for mange også kjent som dommer i TV2 suksessen Norske Talenter. Programmet har i 2014 hatt seer-rekord og ble i snitt fulgt av 750.000 mennesker.

 

Konsertliste