Numa Edema

La oss presentere Numa: En artist med en flott stemme og et fresht uttrykk, en dyktig singer/songwriter som skriver låter om bl.a, kjærlighet, sjelelighet og tilhørighet. Med røtter i soul musikken og en kjærlighet til folk-sjangeren, er det et spennende lydbilde vår mann beveger seg i. Numa fyller en nisje som ikke tidligere er sett i Norge.
Numa er vokst opp i Oslo, med røtter fra både Norge og Nigeria. Han er en mann med en mangefasettert personlighet, noe som også  gir seg til uttrykk i musikken og i hans vesen. Som barn av en forfatter og en musiker er det ikke rart at skrivekunst og musikk tidlig fanget hans oppmerksomhet. Inspirasjon har han hentet fra hele verdens lager av kunst, men sentralt står musikere og forfattere som Donny Hathaway, Michael Kiwanuka, Ben Okri, Nick Cave, Al Green, Murakami og Steve Wonder.
 
Tekstene er sentrale i Numas låter, de bærer preg av en ung manns modne blikk på livet han lever og har levd. Et intenst forhold til kjærlighet og sjelens trang til uttrykk og liv står gjerne i fokus. Våren 2015 slapp Numa låten «Not Alone» til varm mottagelse, mens «Delta Man» er første offisielle single fra den talentfulle artisten. Nyt og la deg inspirere!
 
Debutalbumet « The Hourglass» er ventet høsten 2015
Singlen «Delta Man» ble sluppet 15. juni.

Konsertliste