Henrik Thodesen

Henrik Nicholas Thodesen - komiker, skuespiller, programleder, dj og tekstforfatter, kanskje best kjent fra "Torsdag kveld fra Nydalen" og filmen "Tina og Bettina". Han har vunnet 3 Gullruten priser og er aktuell i tv-programmet "En helt vanlig dag" på TvNorge med kollega og bestevenn Odd- Magnus Williamson.
Gjennom 12 år som komiker har Henrik Thodesen utviklet sitt eget unike utrykk innenfor stand-up sjangeren. Han startet humor- karrieren i revymiljøet på Chateau Neuf under studietiden med Else Kåss Furuseth, Morten Ramm og Odd- Magnus. Senere har han vært å se på tv-skjermen i beste sendetid, satt opp eget stand-up show "Hjemme hos Henrik Thodesen" og spilt i flere filmer og tv-serier. Sist som flere karakterer i tv-programmet "Mellom bakkar og berg" på TvNorge våren 2015. Han har jobbet i p3morgen som programleder og reporter ´05-´09 og er i tillegg en anerkjent dj og har spilt på de fleste kredible klubber i Norge.

Henrik kan stille som dj, konferansier og stand-up komiker på alt av eventer, enten om det skulle være et kjapt komiker- innslag under møter/lunsj eller et lengre event med premieutdeling, middag og fest.

Konsertliste