Sval

Sval Rosenløw Eeg fra Oslo vant MGPjr som 12-åring i 2011 med sangen "Trenger deg". Den gikk rett inn på førsteplass på iTunes og ble hyllet av så vel kritikere som unge fans. "Popkunst i ydmyk enkelhet" ifølge VG.

Sval har etter dette gitt ut flere singler, bl.a. "Tidsfrist", listet på både MP3 og P1, og "To år tilbake", første smakebit fra debutalbumet. Og i februar 2016 slapp Sval debutalbumet "Mellom oss" til glimrende mottagelse. "Det ligger så mye pop-talent her at "Mellom oss" blir en gledelig opplevelse. At Sval bare vil bli bedre og bedre med årene føles like opplagt," skrev Aftenposten. Albumet gikk rett inn på VG Topp20. Og Svals unike appell gjør at låter fra albumet ble listet både hos P3 og P1 og streames stort på Spotify.

Sval har spilt på en rekke tv-show og i forbindelse med utgivelsen av "Mellom oss" opptrådte hun både på Lindmo (NRK1) og Senkveld (TV2). Samtidig med albumlanseringen varmet hun opp for Isac Elliot i Oslo Spektrum og spilte eksklusivt på ByLarm. Hun har på kort tid etablert seg som en særegen artist, som med genuine tekster og catchy popteft appellerer til et bredt publikum.
 

Facebook: https://www.facebook.com/SvalOffisiell
Instagram: https://www.instagram.com/svalre
Youtube: https://www.youtube.com/user/SvalMusic

Konsertliste