Warlocks

Warlocks-soundet er hardt og kompromissløst, fra tiden før rapmusikken fant veien inn i popverdenen. Gutta ble stemplet som kontroversielle allerede helt fra starten av, etter at de ble saksøkt for sine utskeielser i videoen til graffitilåta «Graff Kill» i 1995.
Da singelen «VOT Click» ble sluppet året etter, satt samtlige medlemmer av gruppa vareteksfengslet for graffiti, med brev- og besøksforbud. Warlocks ble rapgruppa foreldregenerasjonen elsket å hate, og de fikk en høy kredstjerne i datidens «keep it real» hip hop miljø.
 
Fra midten av 90-tallet og 15 år fremover turnerte gutta landet på kryss og tvers flere ganger. Både på egenhånd, og i selskap med rapkollektivet TP-Allstars. De viste frem hip hop i sin orginale form, med dans, graffiti og rapmusikk.
 
I 1997 gav de ut singelen «Flashbacks», som må kunne kalles en av de største klassikerene i norsk rapsammenheng. Tett etterfulgt gav de ut låter som «Takin Ova» (TP-Allstars), «City Soldier», «Techniques & Styles» og «Those Who Never Saw This». Siste album «The Neverending Story» kom i 2005, da de også laget stor fuzz med å lure seg inn på VG lista med godlåta «Stay Warm».
 
I ettertid har vi hørt lite nytt fra Warlocks, selv om de glimter til med gjesteopptredener på en hel haug med skiver. Det ryktes dog at gutta lager sær rapmusikk som de nekter å gi ut, og at det er mulig vi ikke har hørt det siste fra dem.
 
Warlocks har siden sin forrige albumutgivelse i 2005 hele tiden turnert og holdt konserter. Gjennom sin lange fartstid på snart 23 år, har de utviklet en teknikk og et scenetekke som gjør dem til en helt spesiell konsertopplevelse. Warlocks-soundet er fortsatt hardt og kompromissløst, fra tiden før rapmusikken fant veien inn i popverdenen.
 
 
Warlocks Diskografi
1995      Lyrical Marksmen (album)
1996      VOT Click (EP)
1997      Flashbacks (single)
1997      Top Notch (album)
1997      The Way My Mind Works (single)
1998      For Those Who Never Saw This (single)
1998      Mic Knights (album)
1998      Takin’ Ova with T.P. Allstars (single)
1999      City Soldier with T.P. Allstars (single)
1999      Techniques & Styles 99 (single)
2001      U R A Dick (single)
2001      Afterlife (album)
2001      Hahaha (single)
2005      Stay Warm (single)
2005      The Neverending Story (album)
2005      Soundboy (single)
2006      Revenge (single)

Konsertliste