JOWST

Med debutsingelen gjorde JOWST akkurat det han skulle – han grep øyeblikket. Og om du var i Oslo Spektrum, eller var blant de over én million som så Melodi Grand Prix-finalen på TV og stemte «Grab The Moment» fram til en overbevisende seier, så gjorde du det samme. 


 
Etter seieren har Joakim With Steen (JOWST) og vokalist Aleksander Walmann sunget og spilt seg Europa rundt, før de til slutt opptrådte for over 186 millioner seere fra hele verden, og sikret seg en solid topp 10-plassering, i Eurovision Song Contest-finalen i Ukraina. Vel hjemme var opptredener på VGlistas show i Oslo, Bodø og hjembyen Trondheim soleklare oppturer.


 
«Grab The Moment» er, til nå, streamet over 12 millioner ganger, har vært spilt på radiostasjoner over hele verden samt listet på NRJ, mp3, P4, P5 og P1 her hjemme. Fine laubær å hvile på, om du er den typen. Det er ikke JOWST. Nå er han, igjen med Aleksander Walmann på vokal, klar med oppfølgersingelen «ThatFeeling».
 
«Det har ikke vært enkelt å lage en oppfølger til Grab The Moment. Vi har brukt mye tid på å lage noe som kan overgå suksessen den hadde. Da vi endelig følte vi hadde et bra nok resultat satt vi igjen med en magisk følelse, som er akkurat det den nye låten handler om». Konsertliste