JOWST

Joakim With Steen er det virkelige navnet bak JOWST. Du har kanskje hørt om han før? JOWST er vinneren av MGP 2017 med låta «Grab The Moment». JOWST overbeviste det norske folk med sin fremføring i Oslo Spektrum foran 6 000 mennesker og én million TV-seere.
 
Etter seieren har JOWST reist Europa rundt, blant annet med opptredener i London, Amsterdam, Riga, i tillegg til også å ha stoppet innom Tel Aviv i Israel. Neste stopp er Kiev og Eurovision Song Contest i mai. «Grab The Moment» har hatt 500 000 streams i uken på Spotify, og ganske uvanlig for en MGP-låt å være er den også blitt listet på en rekke norske og utenlandske radiokanaler. Dette lover godt for ESC-finalen i Kiev hvor han skal fremføre låten for over TO HUNDRE MILLIONER TV-seere fra hele verden.
 
JOWST er en ny og meget spennende norsk produsent og artist som er klar til å vise verden hans musikalske univers. JOWST er stor fan av å mikse med genre. – For meg er dette måten å kunne skape og produsere noe som fremstår som nytt. Med sin særegne maske og live show, er JOWST en artist som engasjerer og inspirerer publikum.
 
Målet til JOWST er hele å pushe sine egne grenser og sette seg selv utenfor komfortsonen. Låten «Grab The Moment» handler også om å inspirere andre til å ta de sjanser man får og – kanskje enda viktigere – dersom du ikke får de sjansene du føler du fortjener – skap dem på egenhånd og «grab the moment»!
 
JOWST arbeider parallelt med sin oppfølgersingel som slippes etter ESC. 

 

Konsertliste