Adrees

Adrees(16) er en spennende ny artist fra Trondheim som for alvor gjorde seg bemerket da han deltok i fjorårets TV2-suksess The Stream. Universal, Sony og Warner hadde alle Adrees som en favoritt, og samtlige av dem kjempet om å kapre det unge talentet. Det var til slutt Universal Music Norge som sikret seg kontrakt med Adrees, og som nå fokuserer på å utvikle han videre som artist.
 
Den sjarmerende unggutten omtales som et stort talent med en kraftfull og original vokal. Han begynte å spille gitar allerede som femåring, så når han tar frem gitaren for å spille og synge en låt, ligger det mange år med øving bak fremføringen.
 
I løpet av høsten 2016 rakk Adrees å slippe flere låter, som til sammen har streamet over 1 mill på Spotify. Blant disse var «Stinkin’ Rich», som Adrees gjorde i studio med Jesper Borgen, Magnus Bertelsen og Tommy La Verdi. Siden da har Adrees brukt mye tid på musikken sin i studio, og er klar for å vise denne til verden. Først ut i år er låten «River» som er skrevet av Jonas Siverstedt, Jonas Wallin og Astrid S.

Konsertliste